Süper Lig’de Göztepe formasıyla attığı 8 golle sezona damga vuran Alpaslan Öztürk’ün bonservis bedeli belli oldu. Sarı- Kırmızılılar, yeni sezon transferleri için bütçe açmak isterken Alpaslan’dan elde edilecek transfer bedeli yönetimin elini rahatlatacak. Adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir ile ciddi şekilde anılan oyuncu için İzmir ekibi, bu kapsamda 1 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Öte yandan santrforları Cameron Jerome, Deniz Kadah ve Kamil Wilczek'le yollarını resmen ayıran Süper Lig ekiplerinden Göztepe forvet arayışlarına hız verdi. İtalya'nın Udinese takımında top koşturan Polonyalı golcü Lukasz Teodorczyk'i listesinin başına ekleyen sarı-kırmızılıların İsveçli Muamer Tankovic'le de ilgilendiği bildirildi.

BJK'de Tankovic'i istiyor

Son olarak ülkesinde Hammarby forması giyen 25 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş'ın da nabız yokladığı iddia edildi.Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut'un bizzat istediği Tankovic için görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Hammarby'de bu sezon 10 maça çıkan İsveçli golcü 3 kez fileleri sarstı. Norrköping'de futbol hayatına başlayan Muamer Tankovic İngiltere'de Fulham'da oynadı. Ardından Hollanda'da AZ Alkmaar forması giyen deneyimli oyuncu 2017-2018 sezonunda Hammarby'e transfer oldu. Tankovic 5 defa da İsveç A Milli Takımı'nda görev aldı. 

Belet Göztepe'ye veda etti

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde geçen sezon Göztepe Başantrenörü olarak mücadele eden İbrahim Belet, sosyal medya hesaplarından veda mesajı yayınladı. Belet, şu ifadeleri kullandı: "

Daha önce sporculuğunu da yaptığım, son 6 yıldır antrenör olarak görev aldığım Göztepe ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu süreçte başta başkanımız Sayın Mehmet Sepil’ e, yöneticilerimize, ve kulüp çalışanlarına, Büyük deneyim ve tecrübe kazandığım Ferudun Dorak ve Adnan Öztürk hocalarıma, Birlikte çalıştığım teknik ekipteki hocalarım Bülent Sayın, Mert Yedikara, Evrim Yalçın, İsmail Sönmez, Erkan Kor ve Artun Kırmızıoğlu’ na, tribünde bizi yalnız bırakmayan ve uzak yakın demeden yanımızda olan büyük Göztepe taraftarına teşekkür ederim" dedi.