İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay'ın kadrosuna dahil etmek istediği forvet Abdullah Halman'a, aynı grupta yer alan Gümüşhanespor ve Bugsaşspor ile Kırmızı Grup temsilcisi Kastamonuspor 1966'nın da talip olduğu öğrenildi.

Afyonkarahisar kampına gelerek dün yönetimle görüşen deneyimli golcü, pazartesi gününe kadar süre istedi. Siyah beyazlı ekipte Necdet, Murat Türkkan, kaleci Egemen ve Ferdi gibi isimlerin eski takım arkadaşları olan Abdullah'ı ikna etmek için çaba gösterdiği ifade edildi. Tecrübeli santrforun olumsuz yanıt vermesi halinde alternatif isimler gündeme gelecek.

Altay, forvet takviyesinin yanı sıra savunmaya, kanatlara ve orta sahaya da oyuncu bakıyor. Yönetim, Afyonkarahisar kampının sona ereceği salı gününe kadar art arda anlaşmalar yapmayı planlıyor. İskelet kadrosunu koruyup, dış transferde şu ana kadar 6 futbolcuyu renklerine bağlayan Altay, gruptaki rakiplerinin yüksek bütçelerle kadrolar oluşturması üzerine transfer politikasını değiştirdi. Zirveye oynamayı hedefleyen siyah-beyazlılar, alternatifli bir ekiple yola çıkacak.

Teknik heyetin hazırlık maçları sonrası vereceği rapora göre kamp dönüşü 3-4 ismin kadrodan elenmesi bekleniyor.