Karşıyaka'nın başarılı savunmacısı Abdülhamit Yıldız'ı TFF 1. Lig takımlarından Erkan Sözeri'nin çalıştırdığı Ümraniyespor istiyor.

Levent ARIÖZ

Bu sezon kısıtlı imkanlarla Play Off'u kıl payı kaçıran Karşıyaka'nın sözleşmesi bitecek futbolcularına talipler bir bir artıyor. 31 Mayıs'ta mukavelesi sona erecek Kaf Kaf'ın 29 yaşındaki stoperi Abdülhamit Yıldız'ı TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor istiyor. Balıkesirspor'u çalıştırdığı dönemde eski öğrencisi olan Erkan Sözeri, transfer için Abdülhamit'le görüşürken, deneyimli oyuncu önceliğinin Karşıyaka olduğunu belirtti. Şu an ailesiyle birlikte Belçika'da olan Abdülhamit Yıldız, "İzmir'den giderken Başkan Mutlu Altuğ'a ilk olarak Kaf Kaf'la görüşeceğimize dair söz verdik. 2 haftalık süreçte geleceğim belli olur. Kulübümle, TFF 1. Lig ve geçen sezondan alacaklarım var. Herşey tabii ki para değil. Karşıyaka'da mutluyum ve yeni yönetime göre geleceğimi şekillendireceğim" dedi.

3 TEKLİF DAHA VAR

Deneyimli oyuncuya TFF 1. Lig'den 1, İkinci Lig'den 2 teklif daha bulunuyor. 2015-16 sezonunun devre arasından beri yeşil kırmızılı formayı giyen tecrübeli savunmacı, yeşil kırmızılı formayla 26 maçta 3 kez ağları havalandırdı. Kariyerine Hollanda'nın Volendam takımında başlayan Abdülhamit, 2009-10'da ayak bastığı Türkiye macerasında Hacettepe, Kasımpaşa, Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor'da top koşturdu.