AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in dün Tire'de yaptığı 'Millet İttifakı'nın puan kaybettiği açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

AKP'Lİ Sürekli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "CHP, İzmir’de sokağa çıkmaya sayemizde başladı dersek yanlış olmaz! Çünkü, iyi ve kötü günde milletimizle olan biz; “İzmir çantada keklik, şatomuzda oturalım.” diyen onlardı! Şimdi ne hikmetse; metropole uğrayamıyor, kırsaldan verdikleri mesajlarla göz boyamaya çalışıyorlar!

"ÇÖZÜM DEĞİL"
CHP İzmir’in kimyasının bozulduğu açık! Şehri, başta pis koku olmak üzere; sorunlar silsilesiyle baş başa bırakıp Tire’de, Bergama’da gezmeleri; sorunları tüm bilimsel eleştiri ve önerilerimize rağmen 3 yıl inkâr edip kuru laf ve boş formüllerle kabul etmeleri de çözüm değil!

"İZMİR'LE YÜZLEŞEMEYEN..."
İzmir’le yüzleşemeyen, milletle topyekün kucaklaşamayan; akıbetini sadece taraflı araştırmalarla ölçen siyasetçinin öz gücü tartışılır!” AK Parti, anket yarıştırmaz; hizmet yarıştırır, önce halka kulak verir! Sorun varken de yokken de Sivil Toplum Güçleri ve ‘Millet’ledir!"