MHP İzmir 1. Bölge 2. Sıra Milletvekili adayı Selahattin Şahin, mecliste İzmir'i temsil eden milletvekillerinin bir araya gelerek İzmir için güçbirliği oluşturulması gerektiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin İzmir 1. Bölge 2. sıra milletvekili adayı Selahattin Şahin seçim çalışmalarına devam ediyor. Şahin çalışmalar kapsamında gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Attila ile görüştü.



İzmir'de 30 yılı aşkın süredir ülkücü harekete hizmet ettiğini belirten Şahin, “Ülkücü harekete 30 yıldır hizmet ediyorum. İlçe başkanlığı, il yöneticiliği yaptım. 2011'de aday oldum. Şimdi yine adayım. Ben Milliyetçi Hareket Partili'yim. Kurumsal olarak temsil etmek için, insanlara ve İzmir'e hizmet etmek için, partimin kurumsal kimliğini temsil etmek için aday oldum. İzmir'deki sorun şu. İzmir'den seçilen milletvekillerimiz seçildikten sonra bir araya gelmiyorlar. Bir araya gelinmeyince etkili olmuyor. Seçildiğim takdirde tüm İzmir milletvekilleriyle, İzmir'in etkin sivil toplum kuruluşlarıyla, yerel yönetimlerle, muhtarlarla hep bir araya gelerek sorunlara çözüm bulmak istiyorum. İzmir'in iradesi olmayı hedefliyorum. Etkin irade koymamız anlamında gayret sarf edeceğimi söylüyorum” ifadelerini kullandı.

İZMİR'İN SORUNLARINI BİLİYORUM


Selahattin Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin milletin önüne yeni bir vizyon koyduğunu belirterek, “Liderimiz bu vizyon gereği Yenikapı'dan sonra oluşan milli mutabakata tüm milletimizi davet etti. Bu sıkıntılı süreci birlikte aşalım diye halkımızı milli mutabakata çağırdı. Buna istinaden AKP ve MHP Cumhur ittifakı oluşturdu. İttifakımızın adayı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz Cumhur İttifakı'nı başarılı kılmak. İkinci hedefimiz ise MHP'nin İzmir'den daha çok milletvekili çıkarması. Daha çok milletvekili sayısı ile mecliste olması gerektiğini düşünüyoruz. İlk turda açık ara cumhur ittifakının seçimi alacağına inanıyorum.
İzmir'in en büyük sorunları, trafik ve imar. Bu sorunlar sadece yerel yönetimlerin çalışmalarıyla çözülecek gibi değil. Birlikte ortak akılla sorunların çözülmesi gerekiyor. Kör dövüşüne son vermek gerekiyor” şeklinde konuştu.