Seçim çalışmalarını sürdüren CHP İzmir Milletvekili adayları Mahir Polat ile Salih Özçifçi, yurttaşın Ramazan Bayramı’nı da kutladı. Polat, bayramların sevgi, saygı, kardeşlik ve paylaşmanın en güzel şekilde yaşandığı günler olduğunu vurgulayarak, “25 Haziran’da hem Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı seçeceğiz, hem de üretimin ve paylaşımın hakça yapıldığı halkın iktidarını hep beraber kuracağız. 25 Haziran’da ülkemizde ikinci bayramı yaşayacağız” dedi.

CHP İzmir Milletvekili adayları Mahir Polat ile Salih Özçifçi, seçim çalışmalarında dur durak bilmiyor. Toplumun her kesiminden yurttaşla buluşup, sorunlarını dinleyen Polat ve Özçifçi, vatandaşın Ramazan Bayramı’nı da kutladı. Mahir Polat, bayramların manevi ve dini duyguların pekiştiği, sevgi, saygı, kardeşlik ve paylaşmanın, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı günler olduğunu vurgulayarak, “25 Haziran’da hem Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı seçeceğiz, hem de üretimin ve paylaşımın hakça yapıldığı halkın iktidarını hep beraber kuracağız. 25 Haziran’da ülkemizde ikinci bayramı yaşayacağız” dedi.

HALKLA BULUŞTULAR


CHP Milletvekili adayları Polat ve Özçifçi, CHP Bayraklı İlçe Örgütü, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile birlikte Soğuksu ve Postacılar Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın sorunlarını dinleyip, CHP’nin iktidara gelmesi durumunda hayata geçireceği projeleri anlatan Polat ve Özçifçi, emeklilerle, gençlerle, çalışanlarla da bir araya geldi. Polat ve Özçifçi, Gürpınar Mahallesi’ndeki seçim bürosunu açtıktan sonra, Çiğli Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Polat ve Özçiftçi, CHP Karşıyaka İlçe Örgütü’yle birlikte alan çalışması da gerçekleştirdi.


“BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”


Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan gelişmelerin, her zamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösterdiğini anlatan Polat, bayramların gerçek anlamda yaşanması için toplumun tüm kesimlerinin de yüzünün gülmesi gerektiğinin altını çizdi. Oysa bugün ülkemizde hemen hemen her kesimin sorunları olduğunu ve 16 yıllık iktidarı boyunca AKP’nin çözüm değil sorun ürettiğini ifade eden Polat, “Bayram demek, yaraların sarılması, acıların dindirilmesi demektir. Acıların dindiği, sorunların ortadan kalktığı zaman bayramlar adına yakışır şekilde kutlanacaktır. İşte o beklediğimiz, özlemini duyduğumuz günler artık çok yakındır” dedi.

24 Haziran seçimlerinin ardından CHP iktidarında toplumun tüm sorunlarının çözümler üretileceğini, halkın rahat bir nefes alacağını vurgulayan Polat, “Halkımızın oylarıyla 25 Haziran’da gerçek bayramı yaşayacağız” diye konuştu.