MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, görevini İzmir İl eski Başkanı Necat Karataş’tan devraldı. Şahin, tüm gücüyle çalışacaklarını dile getirdi. Eski İl Başkanı Necat Karataş ise, MHP'de fitne çıkaran hiç kimseden helallik istemeyeceğini belirtti.

gokce-adarMilliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı'na atanan Veysel Şahin görevini eski başkan Necat Karataş'tan teslim aldı. Törene, MHP İzmir Milletvekilleri Tamer Osmanağaoğlu, Hasan Kalyoncu,Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan MHP İzmir İl eski Başkanı Necat Karataş, “İzmir’in birikmiş birçok sorunu var. Burada bir nöbet değişimi var. Helallik istenir. Ben helallik istemiyorum. Çünkü gittiğimiz bir yer yok. İl başkanımızın emrinde hep beraber çalışacağız. Helallik isteseydim, Mhp seçime giderken gayret sarf etmeyen, oy vermeyen ve verdirmeyen, MHP'den ziyade bir başka siyasi partiye destek veren hiçbir Allah’ın kulundan helallik istemezdim. MHP’de fitne çıkaran, değişim ve dönüşüm peşine düşen, bu fitneye odak olmuş ve liderimizin, Bahçeli’siz MHP arzusunda olan hiçbir Allah’ın kulundan helallik istemezdim. Hep birlikte el birliğiyle MHP’nin başarısı için, liderimizin talimatları doğrultusunda, il başkanımızın emirleriyle birlikte görev yapmaya devam edeceğiz” dedi. Eski İl Başkanı Karataş, şöyle devam etti: “7 yıldır il başkanlığı görevini yürütüyorum. Görevimi değerli kardeşim, teşkilatımıza büyük emeği geçen, il başkan vekilliği görevi yürüten, değerli kardeşim, can dostum Veysel Şahin’e devretmenin mutluluğu içindeyim. Veysel Şahin ülkücüdür. Bizim de kardeşimizdir. Bundan sonra MHP Lideri Devlet Bahçeli Bey’in emrinde İzmir’de Şahin başkanımızın önderliğinde hizmete devam edeceğiz. Ben de hareketin bir neferi olarak Veysel Başkanın ve teşkilatımın emrinde görev yapmaya devam edeceğim. Ben bu hareketin evladıyım. Bundan sonra da hep beraber olacağız” diye konuştu.


MÜCADELE EDECEĞİZ


MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Bugün burada sizin olan emanete, mukaddesata ve davaya yine hep birlikte sarılmak için toplanmış bulunuyoruz. Dünümüzle, bugünümüzle ve yarınımızla burada nöbetteyiz! Bizim için eski, yeni ve öteki yoktur. Tek bir amaç için bir araya gelen insanlarda ayrılık ve bölünme olmaz. İşte bu bütünlük bizim en büyük gücümüzdür. Hep birlikte bu gücü iktidar yapmak için mücadele edeceğiz” dedi.

İzmir İl Başkanı Şahin şöyle devam etti: “ Görevi devraldığım kardeşim ve dava arkadaşım Necat Karataş’a bugüne kadar verdiği mücadele için çok teşekkür ediyorum. Yine ve her zaman beraberiz. Başaracağımıza da yürekten inanıyorum. Bu vesile ile bize bu görevi layık gören Türk Dünyasının ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in Lideri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye şükranlarımı sunuyorum. Yine Genel Merkez Başkanlık Divanımıza ve MYK’mıza da huzurlarınızda çok teşekkür ederim. Yolu yolum, sözü sözümdür. Önümüzde ulaşmamız gereken önemli hedefler var. Tüm dava arkadaşlarımı birlikte çalışmaya, Türk Milleti için görev yapmaya çağırıyorum. Kapımız ve gönlümüz herkese açık. Türkiye için, İzmir için ve davamız için başını taşın altına koyacak tüm dava arkadaşlarımı; kardeşlerimi ve büyüklerimi omuz omuza yürümeye davet ediyorum. Sizlerle birlikte zafere ulaşacağımıza da inanıyorum.”

MHP İzmir Milletvekilleri Tamer Osmanağaoğlu, Hasan Kalyoncu ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise İzmir İl Başkanlığı görevini devaralan Veysel Şahin'i tebrik ederek, yeni görevinin İzmir için iyi olması temennisinde bulundu.