CHP Karaburun Belediye Meclis Üyesi avukat İlkay Girgin Erdoğan Türkiye’nin cennet ilçelerinden Karaburun’a Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. “ Kutuplaşmadan uzak, sevgiye yakın, ve üretmeye hazırım” sloganı ile yola çıkan Karaburun’un tek kadın başkan aday adayı İlkay Girgin Erdoğan “ Yeni bir Karaburun” için göreve hazırım dedi.

Karaburun’u Dünya Tanıyacak!

Avukat ve aynı zamanda CHP Karaburun Belediye Meclis Üyesi olan İlkay Girgin Erdoğan doğup büyüdüğü toprakların ilk kadın belediye başkanı olarak hizmet vermek istediğini belirterek Karaburun Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Karaburun’u hak ettiği gibi dünya markası yapmak için kolları sıvayan İlkay Girgin Erdoğan “Umutlarımıza sarılan, üretime el veren herkesi kucaklayan bir başkan olacağım” dedi.

Karaburun’un İlk Kadın Başkanı Olacağım

İlk ve orta eğitimini bölge okullarında tamamlayan daha sonra Hukuk Fakültesini bitirerek avukat olan İlkay Girgin Erdoğan şimdi çok sevdiği Karaburun’un gelişmesi, üretmesi ve en önemlisi bölge gençlerinin burada kalıp Karaburun’a değer katması için çaba sarfedeceğini söyledi. Erdoğan “Ege kadınının başarılı yüzünü Karaburun’a değer katarak göstereceğim. Konuşan değil üreten bir belediye olacağız” diye konuştu.

Mevzuatlara Hakim , Adaletli Bir Başkan

Karaburun’un ilk kadın başkan aday adayı İlkay Girgin Erdoğan yerel belediyelerde yapılan yasal düzenlemelere hukukçu kimliği nedeniyle hakim olduğunu da sözlerine ekleyerek “Karaburun’un mekânsal yapısını, potansiyellerini, planlama ve imar problemlerini çok iyi biliyorum. Bilgi birikimim, eğitimim ve tecrübemle bunlara çözüm üreteceğim” diye konuştu.

Karaburun Eko Turizmin Gözdesi Olacak

Projelerinde Karaburun’un doğal yapısını koruyarak bölgenin kalkınmasında eko turizm faaliyetleri hayata geçirmeyi hedefleyen İlkay Girgin Erdoğan “ Karaburun dünya eko turizm pazarında doğası, denizi, organik tarımı ile yer alacak. Bu hem bölgede istihdam yaratmada etkili olacak hem Karaburun yeni vizyonu ile marka değerini arttıracak. Ben yeni bir Karaburun için hizmet aşkıyla bu göreve talibim” dedi.