Kuruluşunun ardından ilk kez katılacağı seçimlerde İzmir'den güçlü bir mesaj vermek isteyen İYİ Parti'nin seçim bölgelerinde ilk üç sıradan çıkaracağı adaylar hemen hemen kesinleşti.

1. BÖLGE İLK SIRA ÇIRAY'IN


Kulis bilgilerine göre 1 Kasım 2015 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden 2. Bölge'den kontenjan adayı olarak seçilen ve partinin kuruluşunda istifa ederek kurucular arasına yer alan İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray bu kez 1. Bölge 1. sırada listede yer buldu.
İzmir 1. Bölge 2. sırada ise Genel Başkan yardımcılarından Şenol Bal var. Bal daha önce MHP'den İzmir Millevekili seçilmişti. İzmir 2. Bölge 3. sırada ise işadamı İbrahim Dönertaş yer aldı.

İKİNCİ BÖLGE ÇOK GÜÇLÜ


İYİ Parti İzmir 2. Bölge'de ise listesinde güçlü isimlere yer verdi. Listenin ilk sırasında İzmirlilerin yakından tanıdığı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılarından Müsavat Dervişoğlu ilk sırada. 2. sırada ise İzmir'de partinin örgütlenmesinde büyük emeği geçen ve aday olmak için il başkanlığından istifa eden Yıldırım Ulupınar yer alıyor. Listenin üçüncü sırasında ise yine İzmirlilerin yakından tanıdığı siyasetçilerden Hüsmen Kırkpınar yer alıyor.