Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Ender Aksakal, İzmir programı çerçevesinde Buca Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Aksakal, yaptığı konuşmada mutlu sona 15 gün kaldığını, DSP bayrağını Buca Belediyesi’ne asacaklarını söyledi. DSP Genel Başkanı Aksakal, “31 Mart’tan sonra sayın Bekiroğlu’nu Buca Belediyesi’nin önünde başkan sıfatıyla kutlayacağız” dedi.

DSP Genel Başkanı Ender Aksakal’ı n Buca’ya gelişinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Karakülçe, Buca Belediye Başkan adayı İsmail Bekiroğlu, İlçe Başkanı Hüseyin Dinçer, meclis üyesi adayları, partililer ve kalabalık vatandaş topluluğu karşıladı.

Buca Belediye Başkan adayı İsmail Bekiroğlu, seçim otobüsünden yaptığı konuşmada, gücünü halktan aldığı söylerken, “İttifaklara karşı biz halkımızla beraberiz. Biz ittifakı halkımız ile yapıyoruz. Halkımızın yapılan yanlışlıklara kalleşliklere karşı dur diyeceğini biliyorum. Bugüne kadar ne Bucalılar bizi, ne de biz Bucalıları yalnız bırakmadık. Bugüne kadar bütün gücümü sizlerden aldım. Sizlerin desteğiyle hedefimize ulaşacağız” dedi. Bekiroğlu, sorun çıkaran değil, sorun çözün bir belediye olacaklarını ifade etti.

Demokratik Sol Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Karakülçe ise yaptığı konuşmada, “Bize adalet dediler, adaletsizliği yaşattılar. Onur dediler, onursuzluzluğu yaşattılar. Dikdur İsmail Bekiroğlu, Demokratik Sol Parti sonuna kadar senin yanındadır” diye konuştu.

DSP Genel Başkanı Ender Aksakal, Menderes Caddesi’nde bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaparken, partililer 60. doğum günü nedeniyle Aksakal’a sürpriz doğum günü pastası hazırladılar. Aksakal, 5 Nisan’da da İsmail Bekiroğlu’nun doğum gününü Buca Belediyesi’nde kutlayacaklarını söyledi.