İYİ Parti İzmir 1. Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tezkan, Türkiye’nin ilk kadın Turizim Bakanı ve İzmir’in duayen siyasetçisi Işılay Saygın’ı ziyaret ederek destek istedi.

İYİ Parti 1.Bölge 3.Sıra İzmir Milletvekili Adayı, Gazeteci-Yazar Mehmet Tezkan. İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Fikret Aktaş ile birlikte İzmir’in duayen siyasetçisi Işılay Saygın’ı evinde ziyaret etti. İYİ Parti’nin İzmir’deki çalışmalarını anlatan ve destek isteyen Mehmet Tezkan “Türkiye ve İzmir siyasetinin önemli temsilcilerinden Işılay Saygın'ın bizler için kıymeti çok farklı. Onun yol haritasından, bilgi ve birikimlerinden kendimize çıkaracağımız dersler oldukça fazla. Kendisinin desteğini almak ve fikirlerini öğrenmek için ziyarette bulunduk. Siyasi yaşantısı ölçülü ve başarılarla dolu Türkiye’nin ilk kadın Turizm Bakanı Saygın’a bize verdiği değerli öğütlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

“DESTEK İSTEDİK”


İzmir’de sokak sokak gezen ve sıkılmadık el bırakmayan Tezkan “Türkiye siyasetinde İYİ’lere ihtiyaç var. Sokakta da halkın bize olan tutumu İYİ’lerin kazanacağını gösteriyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener siyasette yarattığı dip dalgası ile bu seçime yön verdi. Bizler de İzmir’de üzerimize düşen görevi yerine getiriyor ve çok çalışıyoruz. Burada değerli büyüğümüz Işılay Saygın Bakanımızın görüşlerini de alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendisinden destek istedik. İYİ Parti’ye olan desteğini bizimle paylaştı” ifadelerini kullandı.

“İYİ PARTİ BİR FIRSATTIR”


Saygın ise “Ben hiç belediye başkanlığı, milletvekilliği gibi görevleri istemedim. Ama Allah nasip etti ve görevimizi yerine getirdik. Şimdi de görevlerimiz sona ermedi. Bize gelip danışan arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Mehmet beyi daha önceden de tanırım. Kendisi İzmir’de İYİ Parti’de güzel çalışmalar yapıyor. Görüşlerimizi paylaştık. İYİ Parti’yi destekliyorum. Başarılı olacaklarına da inancım tam” diye konuştu.. Saygın, İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener ile aynı kabinede bakan olarak görev yaptıklarını belirterek “Meral Akşener ile birlikte bakanlık yaptık.Takdir ettiğim çok çalışkan bir siyasetçidir. Akşener'in kurduğu İYİ Parti Türkiye için dengedir, ​farklı seslerin birlikteliği ile ülkenin daha güçlü olması için bir fırsattır” diye konuştu.