Güven: 2018, OHAL’den kurtulduğumuz yıl olsun

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Yeni yıl sebebiyle bir mesaj yayınladı. Güven mesajında, “ OHAL’den kurtulduğmuz, halkımızın huzurunun sağlandığı ve cumhuriyetimizin tartışılmadığı bir yıl diliyorum” dedi. 2018’in daha iyi bir yıl olması için CHP’nin halkın, demokrasinin ve adaletin yanında durmaya devam edeceğini belirten CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven “ Yeni gelen yılda umuyorum ki, artık iktidarının son yılına giren AKP, bu yılda diğer 15 yılda yaptığı yanlışları tekrarlamaz ve hatalarından döner. Unutulmamalıdır ki, bu ülkeyi bizler için kurtaran ve kuran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, bu vatanı kimsenin kendi çıkarları uğruna kullanması, halka zulüm etmesi ve ülkenin kaynaklarını heba etmesi için kurtarmadılar” dedi.

Delican: 2018 bizin için hazırlık yılıdır


AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican yeni yıl mesajı yayımladı. Delican mesajında, “2018 yılında da bizi ayakta tutan ve güçlenmemizin formülünü elden bırakmayacağız. Vatanımızın, milletimizin, devletimizin ve bayrağımızın birliği şiarımızı terk etmeden adımlarımızı kararlılıkla atmayı sürdüreceğiz. Huzur ve güvenliğimiz için, kalkınmamız için reformlarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İnsanımızın sosyal ve ekonomik alanda refahını sağlayacak, dünya üzerinde onurunu ve birliğini koruyacak, her türlü fedakarlığı göstererek 2019 yılına hazırlanacağız. Ülkemiz için güçlenen demokrasinin, hukuk, adalet ve güvenliğin milat yılı olacak olan 2019’un tohumlarını ekeceğimiz 2018 yılında da başarının anahtarı yine milletçe birbirimize kenetlenmemiz olacaktır. Bizim idealimiz, millete hizmet, memlekete sevda temelinde yol alır. Büyük davamızın her daim arkasındayız. 2018 yılı, tüm bu gelişmelerle birlikte ülkemiz için büyük bir hazırlık yılı olacaktır ve inanıyorum ki vatansever İzmir de bu hassas sürece sağduyusu ve tercihleriyle yine öncülük edecektir” dedi.

MHP'li Karataş :Türk milleti huzur istiyor

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yeni yıl mesajında Türkiye'nin güvenliğin, huzur sorunları ve geçim darlığının had safhaya ulaştığı 2017 yılını geride bırakırken, Türk milletinin yeni yılda huzur istediğini vurguladı. Karataş, “Türk milleti 2017 yılında kaybeden, bunalan, dara düşen taraf olmuştur. Türkiye çok ciddi risklerle karşı karşıya ve büyük tehditlerle boğuşmaktadır. Terör ve ihanetin dışında Türk düşmanlarına destekte sınır tanımayan ülkemiz üzerinde hain emelleri olan küresel emperyalist devletlerle de mücadele etme çabası içinde olunmuş, bu durum ekonomik ve siyasi zorluklara vesile olmuştur. Dileğim 2018 yılında güzel ülkemizin ihanet sarmalından bir an önce çıkması, refaha ve mutluluğa taze başlangıçlar yapması ve sımsıcak duygularla milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde bulunması olacaktır. İnancım odur ki Türk milleti kendisine yönelen musibetlerden eninde sonunda kurtulacak tehdit ve tehlikelerden, milli birlik ve beraberlik ruhuyla kurtulacaktır” dedi.