Demokrat Parti'nin (DP) Dikili İlçe Teşkilatı'nın yönetim kurulundan ilçe başkanına kadar tamamı kadınlardan oluşuyor. Ataması yapılan yönetim, ilçede göreve başladı.


Haber / Umut KARAKOYUN
Hedeflerinin Dikili'de DP'nin bayrağını yeniden dalgalandırmak olduğunu söyleyen Başkan Melahat Özcanoğlu; “Geçmişte olduğu gibi bugün de İzmir’de gördüğümüz ilgi ve alaka, bizleri bir kez daha umutlandırdı. Siyasette hedefe ulaşmamız konusunda kadınların katkısı yadsınamaz bir gerçektir. Bizler de bize ifa edilen bu görev dolayısıyla her zamankinden daha çok çalışacağız. Bu onurlu görevin bizlere tebliğ edilmesiyle birlikte başlatmış olduğumuz yoğun çalışmanın karşılığını en kısa sürede alacağımıza ve Dikili’de Demokrat Parti bayrağını gururla dalgalandıracağımızdan hiç şüphem yok. Böyle onurlu bir göreve atanmak beni ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı son derece mutlu etti.”

KADINLAR SİYASET YAPMALI

DP İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler ise kadınları artık daha fazla siyasetin içinde göreceklerini belirtti. Başkan Dökmeciler, şunları söyledi: “İzmir özelinde tüm teşkilatlarımıza heyecan kazandırmak için büyük gayret sarf ediyoruz. Ülkemiz genelinde birçok il ve ilçelerinde kongrelerimizi yaparak eksik olan teşkilatlarımızı yeniden yapılandırıyoruz. Daha dinamik bir parti yapısı ortaya çıkarmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güzel bir ivme yakaladık, teşkilatlarımızı daha da güçlendirecek, kadınlarımızı daha fazla siyasetin içinde göreceğiz. İzmir'de
geçmişten bugüne demokrat hüviyetine yakışır bir biçimde, her daim gücünü, kudretini sandıklarda da kuvvetli bir şekilde ortaya koymuştur. Kurmaya gayret ettiğimiz teşkilat yapımızda kadınlarımıza verdiğimiz önemi bir kez daha ortaya koymak adına belki de Demokrat Parti çatısı altında tarihi bir ilke imza attık. Dikili İlçe Teşkilatımızın tamamının kadınlarımızdan oluştuğu bir yapılandırmaya gittik.”