Kanser hastası kadına cinsel saldırıya 25 yıl! Kanser hastası kadına cinsel saldırıya 25 yıl!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’da kampanya kapsamında kan verdi. Aslanoğlu yaptığı açıklamada, “CHP olarak delege seçimlerimizi zaten takvim çerçevesinde yapıyoruz ama biz sadece delege seçimlerine odaklanmıyor, İzmir’in ve vatandaşlarımızın tüm sorunlarıyla ilgileniyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.

Kan stoklarının ciddi şekilde azalmasının hayati bir sorun olduğunu belirten CHP İzmir il başkanı Aslanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü;

image_6483441 (2)

HAYAT KURTARMAK İÇİN HALKIMIZI KAN VERMEYE ÇAĞIRIYORUM

Bu sorun insan sağlığı ve hayatı ile ilgili. Tüm ülkede yaşanan kan stoku sorunu İzmir’de de yaşanıyor. Bu konuyu siyaset üstü bir konu olarak görüyor ve çözümü içinde Kızılay ile birlikte çalışıyoruz. Başlattığımız kampanya ile mahalle delege seçimlerimizin yapıldığı mahallelerde kurulacak kan bağışı istasyonlarıyla üyelerimizi kan bağışı yapmaya çağırıyoruz. Tabi bu davetimiz sadece üyelerimize değil, tüm İzmirli vatandaşlarımıza. Bu kapsamda ilk bağış istasyonu Bayraklı Osmangazi mahallesinde kuruldu. Ben de vatandaşlık görevimi yaptım ve kan verdim. Hangimizin ne zaman kana ihtiyacı olacağını bilemeyiz. İhtiyaç duyulduğunda hayat kurtarmak için tüm halkımızı bir kez daha kan bağışında bulunmaya çağırıyorum.

image_6483441 (5)-1

Kan bağışında bulunan CHP İzmir il başkanı Şenol Aslanoğlu daha sonra mahalle delege seçimi için sandık başına gelen partililer ile sohbet ederek, sandık görevlilerine başarılar diledi.

Kaynak: BÜLTEN