CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda’nın Abdullah Arda Meydanı’nda gerçekleşen Bahar Mitingi’ne çok sayıda partili ve Gaziemirlinin yanı sıra CHP PM Üyesi İlhan Cihaner, CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, CHP İzmir milletvekilleri Ednan Arslan, Kani Beko, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, İYİ Parti Gaziemir İlçe Başkanı Leman Emin de katıldı.

"100 sayfa not aldım"

Coşkulu kalabalığa seslenen CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda, adaylığının açıklandığı günden bugüne Gaziemir’in 16 mahallesini adım adım dolaştığını, ilçenin tüm sorunlarını bildiğini ve saha çalışmaları sırasında 100 sayfa not aldığını belirterek, ilçenin tüm sorunlarını birer birer çözmek için gece-gündüz çalışacağı sözünü verdi.

Halil Arda, “16 mahallemize eşit şekilde yaklaşıp, genç ve enerjik konusunda uzman deneyimli bir ekiple yola çıktık. Hepsiyle gurur duyuyorum. İyi işler yapacağız. Rekor oyla Gaziemir’de belediye başkanı seçileceğim. Mart’ın sonu bahar olacak” dedi.

"1 Nisan'da sorumluluk bende"

“İki ay boyunca ev ev dolaştım, tüm sorumluluk sizde dedim. Bendeki sorumluluk 1 Nisan’dan sonra başlayacak. Ama sizin çok büyük sorumluluğunuz var. Bir oyluk çok büyük gücünüz var. Bu gücü doğru yere kullanmanızı rica ediyorum” diyen CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda, “Sevgili Gaziemirliler hiç şüpheniz olmasın, bir hafta sonra bana bırakacağınız emanetinizi kalbime ve aklıma kazıyacağım. Asla onu unutmayacağım, ihanet etmeyeceğim. Aldığım terbiyeyi, ahlakı asla bozmayacağım. Sizlere layık bir belediye başkanı olacağım” dedi.

"Sorunlar tek tek çözülecek"

CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda, kadınlara, gençlere, engellilere pozitif ayrımcılık uygulayacaklarını, hayata geçirecekleri projelerle iş ve istihdam olanağı sağlayacaklarını, Aktepe-Emrez başta olmak üzere kentsel dönüşümün vatandaş lehine sonuçlanması için çalışacağını, Sarnıç’taki 2B arazilerine tapu verilmesi sorunu için bizzat çaba göstereceğini, Optimum önünde tıkanan trafik başta olmak üzere trafik sıkıntısının sona ermesi için elinden geleni yapacağını anlattı.