CHP Balçova İlçe Örgütü Ankara'da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek birlik içinde çalışmalarını yürüttüklerini ifade etti. Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimi ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki haftalık grup toplantısına katıldı. Ardından Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret eden Balçova Heyeti, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Cemil Tugay İzmir'e yeni su kaynaklarını açıkladı! Cemil Tugay İzmir'e yeni su kaynaklarını açıkladı!

CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, ilçede partinin tüm kadrolarının birlik içinde çalıştığını ifade ederek, "Sahada bu uyumun avantajını yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza başta Aile Destekleri Sigortası başta olmak üzere iktidara geldiğimizde yapacağımız tüm hizmetleri anlatıyoruz. Belediyemizin başarıyla sürdürdüğü hizmetler de vatandaşımız tarafından takdirle karşılanıyor. Tüm bu avantajları bir araya getirerek çalışmalarımızı başarıyla yürütüyoruz" dedi.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ise Balçova'da hiç kimseyi yalnız bırakmadıklarını belirterek, "Biz yatırım tercihlerimizde de hizmet tercihlerimizi de insan odaklı politikalar çerçevesinde oluşturuyoruz. Sizin bugün konuşmanızda da ifade ettiğiniz gibi vatandaşlarımız arasında ayrım yapmadan herkesin derdine çare olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Balçova'daki parti kademeleri arasındaki uyumun çok kıymetli olduğunu ifade ederek, "Sizler uyum içinde başarıyla hizmet ettiğiniz sürece vatandaşımız bunu görecek bu çalışmalarınızı ödüllendirecektir. Hepimizin çok çalışması gereken bir süreçteyiz. Bu birlikteliğinizi hiçbir zaman bırakmayın" diye konuştu. (DHA)