24 Haziran’da gerçekleşen seçimin ardından CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili olmayı başaran Bedri Serter, TBMM’de İzmir’i temsil edecek.

Seçim öncesi sürdürdüğü çalışmalarına göreve geldikten sonra daha fazla mesai harcayarak devam edeceğini söyleyen Serter, “Ankara’da bir nefer gibi çalışacağım. İzmir’in ve iş dünyasının sorunlarını gündeme getirerek çözümü için çaba harcayacağım” dedi.
13. Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde %22,74 oy oranı ve 146 milletvekili ile meclise giren CHP’de, İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter de seçilen milletvekilleri arasında yer aldı. Seçim öncesi çalışmalarında tüm İzmir’i kucaklayarak parti politikalarını seçmene anlatan Serter, “Öncelikle gerçekleşen seçimin sonuçlarının ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Seçim öncesinde söylediğimiz her şeyin hayata geçmesi için ivedilikle çalışmaya başlayacağız. Partime ve bana güvenen, bizi destekleyen İzmir halkına teşekkür ediyorum. Verdiğimiz sözlerin hep arkasında olacağız. Cumhuriyet ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda başta engelliler, kadınlar, çocuklar ve gençler olmak üzere halkımız için çalışmaya sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


“İzmir’in sesi olacağım”


İzmir iş dünyasından bir temsilci olarak yaşanan sorunları Ankara’ya taşıyacağını ifade eden Serter, “İzmir’in, Ankara’da sesi olacağım. Özellikle iş dünyasının meclisteki temsilcisi olmak ve şehrimizde yaşanan herhangi bir sorunu gündeme getirmek öncelikli görevlerim arasında olacak. İzmir’de yetişmiş ve bugüne kadar hep İzmir için çalışmış biri olarak bundan sonra da İzmir’i hak ettiği konuma ulaştırmak için elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi.