İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuşuyor.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Akşener, "Sabah söylediğini akşam yalanlayan, 11 maaşlı kifayetsiz danışmanlarının elinde adeta oyuncak olan garip bir ruh haliyle karşı karşıyayız" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında yine Erdoğan'a seslenen Akşener, "Pandemi döneminde temel ihtiyaçlara zam yapan senden başka bir hükümet başkanı var mı" diye sordu.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Milletimizin iktidarı denetleme görevi verdiği bizler bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Gençlerimizin sorunlarından işsiz vatandaşlarımıza, çiftçilerimizden emeklilerimize herkese kadar her bir vatandaşımızın iktidar karşısında hakkını hukukunu savunmaya, milletimizin gerçeklerini iktidara göstermeye çalışıyoruz. Son dönemde bu sorunlara Sayın Erdoğan'ın ruh hali de eklenmiş bulunuyor. Sabah söylediğini akşam yalanlayan, 11 maaşlı kifayetsiz danışmanlarının elinde adeta oyuncak olan, ülkemizi de her fırsatta uluslararası mecrada mahcup eden bir garip ruh haliyle karşı karşıyayız. Son yansımasını aşı meselesinde yaşadık. Bu defa da çıktık aziz milletimizin gözünün içine baka baka Avrupa ülkelerinde Koronavirüs aşıları ücretli dedi. Sayın Erdoğan düştüğü gülünç durumdan hiç utanmadı.

Sayın Erdoğan, aşıyı vatandaşına kim parayla satıyor biliyor musun? Sen yapıyorsun sen. Önce elektriğe yüzde 15 ardından da doğalgaza yüzde 12 zam yaptın. Pandemi döneminde temel ihtiyaçlara zam yapan senden başka bir hükümet başkanı var mı?"

AYRINTILAR GELİYOR...