Menderes Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulu 3/A sınıfında yapılan başkanlık seçimlerinde renkli bir olay yaşandı. Seçim kampanyası sırasında “Kazanırsam size kek yaparım, sınıfa da Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’i getireceğim” diyen Miray Öre, sözünü tuttu. Seçim sonrası Başkan Yardımcısı olan Miray, hem kekini yaptı hem de verdiği sözü unutturmadı.

Whats App Image 2025 11 05 At 10.02.10Başkan Çiçek’ten sürpriz ziyaret
Sesgazete.net'ten Durmuş Özke'nin haberine göre Miray’ın bu sözü, annesinin sosyal medya paylaşımı sayesinde Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in dikkatini çekti. Başkan Çiçek, Miray ve sınıf başkanı Azra Bozkurt’a sürpriz yaparak sınıfı ziyaret etti. Başkanın gelişiyle birlikte sınıfta büyük bir heyecan yaşandı. Öğrenciler, Çiçek’i alkışlarla karşıladı.

Whats App Image 2025 11 05 At 10.02.11

“Seçim vaadini birlikte yerine getirdik”
Ziyarette Miray ve Azra’yı kutlayan Başkan Çiçek, çocuklarla sohbet etti ve birlikte fotoğraf çektirdi. Gülümseten ziyarete ilişkin açıklama yapan Çiçek, “Bugün seçim vaadini yerine getiren Miray’ı, Azra’yı ve 3/A sınıfını ziyaret ettim. Seçim vaatlerini teker teker yerine getiren bir başkan olarak sınıf başkanımızın da vaadini birlikte gerçekleştirmiş olduk. Çocuklarımızın yüzlerindeki heyecanı görmek çok değerliydi” dedi.

Müsavat Dervişoğlu İzmir’e geliyor: Kongre için geri sayım başladı
Müsavat Dervişoğlu İzmir’e geliyor: Kongre için geri sayım başladı
İçeriği Görüntüle

“Çocuklarımızın mutluluğu en güzel hedef”
Başkan Çiçek sözlerini, “Miray ve Azra’ya görevlerinde başarılar diliyorum. Tüm çocuklarımızın hayallerinden vazgeçmemesini, hedeflerine ulaşmak için çalışmasını istiyorum. Biz büyüklere de onların yolunu açmak düşüyor. Çocuklarımız mutlu olsun, geleceğin büyük insanları olsunlar” ifadeleriyle tamamladı.

Kaynak: SESGAZETE.NET