Haber/ Arif Arı

Birim birim periyotlar halinde taşınılacak yeni binada son hazırlıkları görmek için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, alan ve binada inceleme yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Otel ve AVM Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'nın yeni gözdesi olan Manisa Prime projesinin son durumunu yerinde inceledi. Başkan Ergün'e incelemeleri esnasında Kent Estetiği ve Mezarlıklar Daire Başkanı Hakan Göktaş da eşlik etti. İlk olarak projenin çevre düzenlemesi, aydınlatma ve peyzaj projelerini yerinde gören Başkan Ergün, daha sonra Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmeti binasını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Büyükşehir Hizmet Binası Bitme Aşamasında

Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında çalışmaların bitme aşamasına geldiğini belirten Başkan Ergün, kısa süre içerisinde Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasına taşınacağını belirterek, projenin AVM ve otel ayağında da çalışmaların durmaksızın devam ettiğini dile getirdi.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı taşınıyor internet işlemleri duruyor..

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni hizmet binasına taşınma sürecinin başladığını açıkladı. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından teknik altyapı ve sistemlerin yeni hizmet binasına taşınacak olması nedeniyle 22 Ocak Cuma günü, saat 17.00’den itibaren hafta sonu da dahil olmak üzere Manisa Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi ve online işlemlerin servis dışı kalacağı bildirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Manisa Büyükşehir Belediyemizin yeni hizmet binasına taşınma işlemlerinin başlaması nedeniyle Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığımız tarafından teknik altyapı ve sistemler, yeni binaya taşınacaktır. Bu sebeple 22 Ocak Cuma günü saat 17.00’den itibaren başlamak üzere hafta sonunu da kapsayacak şekilde internet sitemiz ve online işlemler, bu süre içerisinde geçici olarak servis dışı kalacaktır. Vatandaşlarımız, 185 Çözüm Merkezi ile 188 Cenaze Hizmetleri ve ayrıca sosyal medya hesaplarımızdan taleplerini bizlere ulaştırabilir. Anlayışınız için teşekkür eder, değerli hemşehrilerimizin bilgilerine sunarız.”