Seferihisar Belediyesi Ürkmez Kadın Tiyatrosu yılın en başarılı Anadolu Tiyatrosu seçildi. Vedat Murat Güzel yönetimindeki Ürkmez Kadın Tiyatrosu 10. Bediha Muvahhit Tiyatro Ödülleri'nde Göksel Kortay Özel Ödülüne layık görüldü. Sahne Tozu Tiyatrosu tarafından bu yıl 10.'su düzenlenen Bediha Muvahhit Tiyatro Ödülleri bu akşam (13 Mayıs) sahiplerini buluyor.

Veda Murat Güzel'in annesinin anısına yazdığı Kız Çocuğu oyunu ile dikkatleri üzerine çeken Ürkmez Kadın Tiyatrosu, Göksel Kortay Özel Ödülü – Yılın En Başarılı Anadolu Tiyatrosu ödülüne değer bulundu. Sanata Destek Veren Yerel Yönetici Ödülü ise Seferihisar Belediyesi'nde yaptığı çalışmalardan dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e verilecek. Bu sezon en dikkat çeken oyunlardan olan Şarkıcı / Darbenin Ortası'nda oyununun yazarı Kamer Yıldız Ok da Yılın En Başarılı Oyun Yazarı ödülüne değer bulundu.

10. Bediha Muvahhit Tiyatro Ödülleri'nde kazananlara ödülleri bu akşam Sahne Tozu Tiyatrosu'nda düzenlenecek törenler verilecek.