Sanat Yönetmenliğini Nazlı Kayı’nın yaptığı “Mavi Düşler” teatral müzik gösterisi deneysel tiyatro anlayışına yeni bir bakış açısı getirdi. Şiir ve şarkılarla harmanlanan gösteride doğa, aşk, insan ve umut temaları işleniyor. Şarkıların söz ve müzikleri Aysun Timurcan’a; oyun ve şiir metinleri Nazlı Kayı ve Şafak Sipahi’ye ait. Gitar ve vokalde Aysun Timurcan, flüt ve vokalde Dilara Elagözlü, akordeon ve piyanoda Nesrin Bacak yer alıyor. Oyuncu kadrosu ise Nazlı Kayı, Şafak Sipahi ve Onat Eser’den oluşan gösteri 3 yıldır başarıyla devam ediyor. Yönetmen Nazlı Kayı “Bu işe ilk karar verdiğimde denenmemiş bir gösteri hayal etmiştim. Aysun Timurcan’ın şarkılarıyla benim yazdığım metinlerin birleşerek teatral bir yapıyla, performansa dayalı olarak sahnelenmesini düşlemiştim. Bu düş yolculuğu bizleri bir araya getirdi ve dinamik bir yapıya dönüştü. Gündemdeki konularla harmanlanan oyunlar yaşayan bir performansa dönüşüyor. Böylece seyirci her seferinde başka bir oyun izliyor. Tek perde olan gösterimizi izleyenler kendilerini akışa bıraktıklarında şarkılar şiirlerle, oyunla, müzikle büyülü bir yolculuğa davet ediyor. Sanırım başarımızın sırrı burada” dedi.

Şarkıların bestecisi Aysun Timurcan “Tamamen kendi üretimimiz olan bir gösteri. Besteleyen, çalıyor, söylüyor. Yazan, oynuyor. Sanırım bu yüzden izleyenlere çok sıcak ve içten geliyor gösteri ve aynı sebeple doğaçlamaya çok açık bu da oyunu özgürleştiriyor” dedi.

“Mavi Düşler” Teatral Müzik Gösterisi bu akşam ve 21 Ekim 2021 Perşembe akşamı saat 20.00’de Sahne Tozu Tiyatrosunda sahnelenecek.