65 yaş üstü vatandaşlarımız ile kronik rahatsızlığı sebebiyle dışarıya çıkamayan ve engelli vatandaşlarımızın, Emlak Vergisi 1. taksit ödemeleri ile Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi gibi vergilerini kolaylıkla ödeyebilmeleri için vatandaşlara evlerinde vergi  tahsil imkânı sağlamak amacıyla Güzelbahçe Belediyesi mobil vezneyi hizmete koydu.

‘Hizmeti vatandaşımızın ayağına götürüyoruz’

Koronavirüs ile mücadelenin devam ettiği bu süreçte vatandaşlara her türlü hizmeti sağladıklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “65 yaş üzeri vatandaşlarımız, kronik rahatsızlığı olan ve engelli vatandaşlarımız sokağa çıkamadığı için vergi ödemeleriyle ilgili sorun yaşamamaları için ‘mobil vergi ödeme’ sistemi getirdik. Vatandaşlarımız belediyemizi mesai saatleri içeresinde (09:-16:00) arayıp adres ve iletişim bilgileri vermeleri yeterli, ekiplerimiz gidip tahsilat işlemini yapacaklardır. Mobil veznemiz ile nakit veya kredi kartı ile vergi tahsilatı yapacağız. Sokağa çıkamayan vatandaşlarımızın eczane, pazar, market alışverişlerini evlerine kadar götürüyoruz. Bu hizmetimizi de dâhil ederek vergi ödemelerinde kolaylık sağlamış olacağız” diye diye konuştu.

Güzelbahçe Belediyesi Mobil Vergi ödeme iletişim numarası 234 2020 /1318-1317-1316-1313. E-ödemeleri için www.guzelbahce.bel.tr adresinden de vatandaşlar ödeme yapabilir.