Foça Belediyesi Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu/Edebiyat Kulübü üyeleri ‘Foça’da Aşkla’ kitabının yazarı Ahmet Günbaş ile bir araya geldi.

Foça Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu/Edebiyat Kulübü üyeleri ‘Foça’da Aşkla’ kitabının yazarı Ahmet Günbaş ile Kozbeyli Çapkınoğlu Konağında bir araya geldiler.
‘Foça’da Aşkla’ kitabının konuşulduğu toplantıya Foça Belediye Meclisi Üyeleri Bahar Öztürk, Beyhan Türker, Şair Yazar Hüseyin Yurttaş, Yazar Ahmet Günbaş, Emekli Resim Öğretmeni Hayri Oğuz, Foça Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu/Edebiyat Kulübü başkanı Nuray Çiloğlu ve kitapseverler katıldı.

Foça Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurunun yaptığı işlerden bahseden Nuray Çiloğlu’ndan sonra Şair Yazar Hüseyin Yurttaş Çapkınoğlu Konağı ve Kozbeyli hakkında bilgiler verdi.

Foça’da Aşkla’ kitabının yazarı Ahmet Günbaş ise kitabından bahsetti. Günbaş, “Kitaplar ne yazarsa yazsın, yaşamdan öğrendiklerimizin gizemi başka türlü çekermiş insanı içine. Foça’yı sevmek de böyle bir tutkuymuş” dedi. Kitaplarında daha çok yitirilmişliklerden bahsettiğini vurgulayan Yazar Ahmet Günbaş, “Ortak değerlerimizi ilgilendiren, insanları, yaşamı ilgilendiren yitirilmişliklere yer vermeye çalıştım eserlerimde” diye konuştu.

Emekli Resim Öğretmeni Hayri Oğuz’un okuduğu şiirlerden sonra katılımcılar Yazar Ahmet Günbaş’a kitap imzalattılar.