Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karşıyaka Caz Günleri, konuk ettiği müzisyenlerle İzmir’in kültür sanat hayatına yine renk getirecek. 24 Kasım Pazar günü başlayacak festivalin ilk gününde usta müzisyen Erkan Oğur, Anatolian Blues ile sahne alacak. Ana kadrosunu Erkan Oğur, İlkin Deniz ve Turgut Alp Bekoğlu'nun oluşturduğu ekibe sahnede birçok müzisyen eşlik edecek.

Sevilen isimler sahnede

25 Kasım Pazartesi akşamı Türkiye'nin iki önemli caz sanatçısı Fatih Erkoç ve Kerem Görsev cazseverlerle buluşacak. Festivalin üçüncü günü olan 27 Kasım'da Sena Şener, Dilhan Şeşen ve Tuna Kiremitçiyle özel bir konsere ev sahipliği yapacak. Sena Şener, ‘Birden Geldin Aklıma’ şarkısındaki başarılı yorumuyla; Burhan Şeşen’in kızı Dilhan Şeşen ise "Hediyem" albümünde seslendirdiği "Sıcaklardandır" adlı şarkıyla müzikseverlerin ilgisini çekmişti.

Türkülerle kapanış

28 Kasım'da Halil Sezai ve Çiğdem Erken farklı bir caz performansı için sahneye çıkacak. Çiğdem Erken, 2015’te çıkardığı “Manita” adlı albümünde büyük bir sürpriz yaptı. Sözlerini oyuncu ve yönetmen Aslı Öngören’in yazdığı “Dünyayı Durduran Şarkı” isimli parçayı Halil Sezai ile seslendirdi. Sıcak ve hüzünlü sesiyle Turkiye’nin en başarılı caz vokallerinden Birsen Tezer, 29 Kasım'da müzikseverlerin karşısında olacak. Türkülere yaptığı caz yorumlarıyla ses getiren Ediz Hafızoğlu festivalin son gecesi 30 Kasım’da sahne alıyor. Kaçırılmayacak performanslar, Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda seyredilebilecek.