İzmir Doğal Gaz tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmalarıyla İzmir’in Kemalpaşa ilçesinin Ulucak bölgesine doğal gaz verildi. 2020 yılı yatırım programı kapsamında altyapı çalışmalarının başlatıldığı Ulucak’a 08.01.2021 tarihi itibariyle gaz arzı sağlandı. İzmir Doğal Gaz Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan, çalışmaların tamamlandığı cadde ve sokaklara gerekli test çalışmalarının ardından gaz verildiğini belirtti.

Yatırım programı kapsamında doğal gaz altyapı genişletme çalışmalarını sürdüren İzmir Doğal Gaz, Kemalpaşa’nın şirin beldesi Ulucak’ın sakinlerini doğal gazla buluşturdu. Ulucaklılar, İzmir Doğal Gaz abone merkezlerinde abonelik sözleşmesi yaparak doğal gazı ısınma, sıcak su ve ocakta birlikte ya da ayrı ayrı kullanabilecekler. Gaz verilen sokakların takibi www.izmirgaz.com.tr kurumsal web sitesinden yapılabiliyor.

Genişletme çalışmaları hızla devam ediyor

2005 yılından bu yana İzmir ve ilçelerinde doğal gazı yaygınlaştırma çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüldüğünü belirten Genel Müdür Yardımcısı Turhan, “Günümüz itibariyle lisans sınırlarımız içerisinde bulunan 26 ilçenin tamamını doğal gazla buluşturmuş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuz doğal gazın altyapısını genişletme çalışmalarımız ise tüm hızı ile devam etmektedir. Bu anlamda Kemalpaşa ilçemizin Ulucak bölgesinde 3 mahallede sürdürdüğümüz altyapı çalışmalarımızı tamamlayarak doğal gazı bölge sakinlerimizin kullanımına sunmuş bulunmaktayız” dedi

Abone sözleşmesi için gerekli belgeler

Abonelik sözleşmesi aşamasında istenen belgeler ise şu şekilde: Kiracı ise kira kontratı veya ikametgâh belgesi ya da elektrik su faturasından herhangi biri, nüfus cüzdanı fotokopisi, abone hesap numarası. Eğer sözleşme yapacak kişi tapu sahibi ise ikametgâh belgesi ya da elektrik su faturasından herhangi biri, nüfus cüzdanı fotokopisi, abone hesap numarası. Sözleşme bedelleri İzmir Doğal Gaz kurumsal web sitesinden öğrenilebiliyor. Ayrıntılı bilgiye 7 gün 24 saat hizmet veren 0850 222 3335 No.lu İzmir Doğal Gaz Çağrı Merkezi aracılığıyla ulaşılabiliyor.