Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ramazan pidesinin fiyatı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. İzmir Fırıncılar Odası Ramazan pidesinin fiyatını 3 TL olarak duyurmuştu.

İzmir Büyükşehir BelediyeBaşkanı Tunç Soyer, pandemi sürecinde yaşanan ekonomik krizi de düşünerek Kent Ekmek büfelerinde 250 gramlık pidenin fiyatının 1,5 TL olacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Başkan Soyer ayrıca, 250 gramlık ekmeklerin de 1,25 TL’den satılacağını paylaştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Ekmek Fabrikası, Ramazan ayı boyunca üreteceği 250 gramlık Ramazan pidesini 1,5 TL’den satacak. Kent Ekmek üretmeyi planladığı günlük 15 bin Ramazan pidesini 60 Kent Ekmek Satış Büfesi'nde satışa sunacak.

Pideler büfelerden 11.00-18.00 saatleri arasında satın alınabilecek. Modern makinelerle el değmeden üretilen ekmek ve pidelerde, un, su, tuz ve maya kullanılıyor. Ayrıca tesiste ekmek üretimi de devam ediyor. Kent Ekmek Şubeleri'nde 250 gram ekmek 1,25 TL olarak satışa sunuluyor.

Başkan Soyer’in paylaşımı şu şekilde:

Bu zorlu dönemde vatandaşımızın bütçesine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Ramazan ayı boyunca 250 gramlık pide 1.5 TL, 250 gramlık ekmek ise 1.25 TL üzerinden Kent Ekmek büfelerimizden satın alınabilecek. İzmir'imize sağlıklı ve bütçe dostu ekmeği sunmaya devam edeceğiz." İzmir Fırıncılar Odası ise 250 gram pidenin 3 TL'den satılacağını duyurmuştu.