Haber / Özge Günerken

Seferihisar Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (SEHAYDER) başkanı Fevziye Özkan, “Annemiz ve bebeklerimizi barınağa göndermelerine gönlümüz razı olmadı. Çünkü viral hastalıklar nedeniyle barınaklarda bebeklerin yaşaması maalesef mümkün olmuyor. Biz de anne ve yedi bebeğini Seferihisar’da bulunan Dost Yuva pansiyona aldırdık. Annemizin emzirme dönemi bitince sosyal medya üzerinden Yuvalandırma ilanı açtık ve üç yavrumuz yeni evlerine gitti. İki tanesini Lösev Çiftliği’ne verdik. Bir tanesini de bir aileye yuvalandırdık. Takibini yapıyoruz” dedi.  

YUVA ARIYORUZ

Kalan dört yavrunun da en kısa zamanda ömürlük yuvalarına kavuşmasını istediklerini söyleyen Özkan, köpek sahiplenmek isteyen hayvanseverlere çağrıda bulundu:

“Son derece sağlıklı ve oyuncu olan sevgi dolmalarımızın ömürlük ailelerine kavuşmalarını diliyoruz. Petshoplardan satın almak yerine bu dünya güzeli köpekleri sahiplenmeleri için duyarlı vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Annemiz de önümüzdeki hafta derneğimiz SEHAYDER tarafından kısırlaştırılacak. Bu arada, kısırlaştırmanın önemi de bir kez daha gözler önüne seriliyor. Çünkü bu bebeklerin yolu bizimle kesişmese onları kaybedecektik. Bebeklerimizi sahiplenmek isteyenler için iletişim numaramız; 0532 431 97 80.”