İzmir'in Tire ilçesinde, motosiklet sürücülerine 'Kurallara uyalım, hayata ve sevdiklerimize bağlı kalalım' sloganı ile broşür dağıtılıp, trafik kurallarına uymaları ve kask takmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

İzmir'in özellikle yaz aylarında motosiklet kullanımının yüksek olduğu ilçesi Tire'de, sık sık yaşanan kazalar Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. İlçedeki motosiklet sürücülerine yönelik denetimler MOBESE kameralarının yanı sıra ilçenin çeşitli noktalarındaki yol kontrolleri ile arttırıldı. 'Kurallara uyalım, hayata ve sevdiklerimize bağlı kalalım' sloganı ile yapılan denetimlerde, motosiklet sürücülere broşürler dağıtılıp, trafik kurallarına uymaları ve özellikle kask takmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Denetimlerin bundan sonrada ilçenin çeşitli noktalarında süreceğini belirten Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Bürosu ekipleri, sürücülerden kendi güvenlikleri için kasklarını takmalarını, tehlikeli sürüş yapmaktan uzak durmalarını ve gerekli evraklarını yanlarında bulundurmalarını istedi. DHA