Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye kuvvetli lodosun etkisi altında... Ege ve Marmara Bölgelerini etkisi altına alacak lodosla birlikte şiddetli sağanak yağmurların da etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimleri ile bu akşam saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinin çok bulutlu, Rize ve Artvin kıyı kesimlerinin yağmur, Artvin il merkezinin hafif kar yağışlı, Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, İstanbul, Bursa ve Yalova çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

Yağışların, bu gece saatleri ile yarın (Perşembe) Balıkesir'in batısı, Çanakkale’nin güneyi, İzmir ve Aydın'ın kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli ,Edirne, Kırklareli, Tekirdağ’ın batısı, Çanakkale il merkezi, Antalya'nın doğu ilçeleri, Muğla ve Manisa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının, yurdun iç ve batı kesimlerinde güney ve güneybatılı (Lodos) rüzgarla birlikte 4 ila 10 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.