Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şubesi’nde seçim heyecanı yaşanıyor. Özgür Yıldırım başkanlığındaki şube 28 Temmuz tarihinde Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirecek. Seçim sürecinin demokratik bir ortamda geçtiğini belirten Başkan Yıldırım, “Demokrasinin kazanması, üye ve delegelerimizin hür iradesinin sandığa yansıması için çaba gösteriyoruz” dedi.

HAKTAN, HUKUKTAN TAVİZ VERMEDİK


Daha önceki bazı seçimlerde Cuma askıya çıkartılan delege panolarının pazartesi kimsenin haberi olmadan kaldırıldığını belirten Başkan Yıldırım, “Her alanda Türkiye’ye örnek çalışmalar yürüten şubemiz, seçim çalışmalarında da örnek, demokrasiye yakışır bir dönem geçirmektedir. Seçimlerimizin demokratik bir ortamda yapılması için mücadelemize devam ediyoruz. Delege askılarını açık bir şekilde ilan ettik. Üyenin temsil noktasında delegeleri, delegelerin de üyeleri temsilen yönetimi belirlemeleri en doğal haklarıdır. Herkesin demokratik bir ortamda, baskı altında kalmadan birey olarak hür tercihlerini yapmaları için çaba sarf ediyoruz. Bizler dün olduğumuz gibi bugün de haktan, hukuktan taviz vermeden aday olacak tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, şube seçimlerimizin tüm Türkiye’ye örnek olmasını istiyoruz” diye konuştu.

TEK DAVAMIZ


Delege seçimlerinin üyelerinin yüzde 80’nin üzerinde bir katılımla gerçekleştiğinin altını çizen Başkan Özgür Yıldırım, “Açık, şeffaf ve Türkiye'ye örnek teşkil edeceğini düşündüğümüz seçim sürecimizin bugünkü etabına katılan ve de katılamayan Sağlık-Sen İzmir 1 nolu Şubemizin bütün üyelerine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz ve şahsımı destekleyerek oy kullanacak delegelerimizin %90’ın üzerinde seçilmesine vesile olan değerli temsilcilerimde ve kıymetli üye kardeşlerim sizlere ayrıca sonsuz teşekkürü borç biliyorum. Şimdi sıra herkesin başkanı olmakta ötekileştirmeden bir ve bütün olarak tek davamız sağlık çalışanlarını hak ettiği yere getirmektir” dedi.

KAZANAN BÜYÜK SAĞLIK SEN AİLESİDİR


“Demokrasilerde herkesin sustuğunu Sandığın konuştuğunu bilenlerdeniz” diyen Başkan Yıldırım, “Sağlık Sen’ de delege seçimlerinin kaybedeni yoktur. Kazanan yine Büyük Sağlık Sen Ailesidir. Demokrasi şölenimizde Seçilen seçilemeyen tüm delege adaylarımızı kutluyorum. Biz gücümüzü Allah'ın izniyle üyemizden aldık ve Yüce Mevlam izin verdikçe Siz Değerli üyelerimizin desteğiyle Sağlık çalışanlarımıza İlimize ve Ülkemize hep birlikte daha  çok hizmet edeceğiz” diye konuştu.