Karaburun Gerence Körfezi'ne yakın bir noktada saat 15.30 sıralarında makilik yangını çıktı. Yükselen alevleri gören çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye 8 arazöz, 5 ilk müdahale aracı, 3 su tankeri, 1 dozer ve 1 yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Bir diğer yangın da Dikili ilçesinde çıktı. Madra Barajı yakınlarında, Dikili Orman İşletme Şefliği sınırları içerisindeki ormanda çıkan yangına, 10 arazöz, 4 su tankeri, 1 ilk müdahale aracı ve 1 yangın söndürme helikopteri gönderildi. Söndürme çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
12 HEKTAR ORMAN ZARAR GÖRDÜ
Karaburun ilçesinde çıkan yangında 10 hektar, Dikili ilçesindeki yangında ise 2 hektar orman zarar gördü. Ekiplerin soğutma çalışmaları sürüyor. (DHA)
İzmir'deki iki yangında 12 hektar kül oldu
Karaburun ile Dikili ilçelerindeki makilik ve ormanda yangın çıktı. Ekipler, yangınları kontrol altına alırken, toplam 12 hektar yeşil alan kül oldu

YORUM EKLE
1
CHP'li Sertel: Yaptırım talebi sümen altı...
2
Kızlarını mola yerinde unuttular!
3
12 ilde FETÖ operasyonu! 53 gözaltı kararı
4
Başkan Kayalar'dan Menderes için kritik toplantı
5
"Gizemli hepatite" karşı hayati uyarı
6
Büyükşehir 8. mahalleye kütüphane kurdu!
7
TCMB'den dolar, faiz ve enflasyon açıklaması
8
Çiftçinin enflasyonu dudak uçuklattı
9
Cumhur İttifakı'ndan Büyükşehir'e plan...
10
11 yıllık hasret sona erdi
SON DAKİKA HABERLERİ
E-Bültene Abone Ol