Başkan Soyer'in de katılacağı toplantı, 18 Temmuz saat 18.30'da İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve herkesin katılımına açık olacak.

Seçim öncesinde katılımcılığı meslek odaları, sivil toplum ya da hemşeri dernekleriyle sınırlı tutmayacaklarını, halkı da sürecin içine dahil edeceklerini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kültürpark ile başlattığı İzmir Buluşmaları'nın ikincisini “Tarım ve Sağlıklı Gıdaya Erişim” başlığı altında gerçekleştiriyor. "İzmir Buluşması'na katıl, fikrini paylaş" sloganıyla duyurulan toplantı, 18 Temmuz’da İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde 18.30'da yapılacak.

Devamı gelecek

Kültürpark ile başlayan katılımcı demokrasi modeli “tarım ve sağlıklı gıda” konusuyla devam ediyor. Seçim öncesinde “Bu kenti en çok ben seviyorum, en çok ben biliyorum' cümlesini benim ağzımdan duymayacaksınız. Herkesin fikrine hürmet ederek, İzmir’i hiçbir ayrım yapmaksızın, tüm farklı kesimlerle birlikte, kol kola yöneteceğiz” diyen Başkan Soyer, göreve geldiğinde İzmir Buluşmaları'nı başlatarak bir vaadini daha yerine getirdi. 17 Haziran'da yüzlerce İzmirlinin katılımıyla demokrasi şölenine d& ouml;nüşen Kültürpark toplantısının ardından farklı konu başlıkları altında İzmir Buluşmaları'nın devam edeceğini söyleyen Başkan Soyer, bu kez İzmir'de sağlıklı gıdaya erişim ve tarım konuları tartışmak üzere kentlileri davet ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İzmir Buluşmaları, turizm, doğa ve bilgi toplumu gibi farklı konuları gündeme alarak devam edecek.