Sizyetersiniz Derneği  tarafından düzenlenen,“Mutluluk Çocuk İşi” isimli fotoğraf sergisi, 14 Aralık 2017 tarihinde Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde açılacak.2010 yılında kurulan, hasta ve fiziksel yetersiz, eğitim ihtiyacı olan çocuklar yararına hizmet veren Sizyetersiniz Derneği önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Dernek tarafından zihinsel yetersiz çocuklarımızın eğitimine katkı için düzenlenen, “Mutluluk Çocuk İşi” isimli fotoğraf sergisi, 14 Aralık 2017 tarihinde Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde açılacak. Bu yıl 7. kez düzenlenecek olan sergide, 101 fotoğraf sanatçısının muhteşem fotoğraflarından oluşuyor.

new-posterElif Gökçe YAZAR tarafında organize edilen sergiden elde edilecek olan gelir, zihinsel yetersiz çocuklarımızın eğitim gördüğü okul binalarına müzik odası, oyun odası yaptırmak ve kütühanelerine kitap desteği sağlamak amacıyla Sizyetersiniz Derneği’ne bağışlanacak.

Sizyetersiniz Derneği 2010 yılında başlayan bir projenin resmiyet kazanmış haliyle hasta ve fiziksel yetersiz, eğitim ihtiyacı olan çocuklar yararına hizmet veriyor.

2010 yılında lösemili çocuklar yararına başlayan proje, zihinsel yetersiz çocuklar içinde bir çok etkinlik düzenleyerek farkındalık yarattı. Bu sayede zihinsel yetersiz ve lösemi tedavisi gören yüzlerce çocuğa oyun ve müzik odaları, kıyafet yardımları yapılarak ihtiyaçları karşılandı.

Sizyetersiniz Derneği 14 Aralık 2017 tarihinde Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde açılacak sergide yine yüzlerce çocuğa oyun ve müzik odaları, kıyafet yardımları yapılabilmek için İzmirlilerden destek bekliyor.

Sergi, 101 fotoğraf sanatçısının muhteşem fotoğraflarından oluşuyor.Fotoğrafları sergilenecek sanatçılar;
AFİŞ-TAMAMLANMIŞ-2017i