Mevlüde Irmak, 6 yaşındaki oğlunun tedavisi için mücadele veriyor. Evde anahtarlık yaparak masrafları karşılamaya çalışan anne, tedavinin devam etmesi için destek bekliyor

gokce-adarİzmir'de yaşayan 30 yaşında Mevlüde Irmak, seberal palsi, otizm ve epilepsi rahatsızlıkları bulunan 6 yaşındaki oğlu Ali Ege'nin iyileşmesi için mücadele veriyor. Evde anahtarlık yaparak gelirini oğlunun ilaç masrafı için harcayan Irmak, “Erken doğum yaptığım için Ali Ege bir ay küvezde kaldı. Bu sürede beyin kanaması geçirdi ve beyin fonksiyonları kapandı. Doktorlar yaşamasının bir mucize olacağını söyledi. Ama hiç umudumu kaybetmedim. Sosyal medya üzerinden hesap oluşturdum. Paylaşımlar sayesinde Ali Ege'nin tedavi parası toplandı ve ameliyat oldu. Ancak tedaviye devam etmesi için 34 bin liraya ihtiyacımız var. Her geçen gün bizi bir adım geriye götürüyor” dedi.


Tedavisi yarım kaldı


Varlık hesabında Ali Ege'nin tedavisi için bin 700 liranın eksik olduğunu belirten Irmak, şöyle konuştu: “Ali Ege'nin tedavisi yarım kaldı. Biz haftanın 5 günü tedaviye gidiyorduk ama şimdi haftanın bir gününe düştü. Bu Ali Ege'yi her gün bir adım geriye götürüyor. Kendi imkanlarımla yürüyüş bandı, salıncaklar, yürürken tutunacak yerler yaptım. Hep dışarıya parklara, oyun alanlarına götürdüm. Daha kötü olmasın diye. Ama Ali Ege'nin iyi olması için tedaviye ihtiyacı var.” Anne Mevlüde Irmak, en büyük hayalinin oğlunun okula gitmesini görmek olduğunu söyleyerek yaşamaz dedikleri oğlu için mücadeleye devam edeceğini ifade etti.