Sanatçı Haluk Levent, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin online etkinlikleri kapsamında bugün ses ve ışık sistemli gemiden bir konser verecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yıl coşkusunu evlere taşımak için etkinliklerinin hepsini İzmirTube ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait tüm sosyal medya hesaplarından eşzamanlı yayınlanacak.

Haluk Levent gemiden konser verecek

Etkinlikler kapsamında ses sanatçısı Haluk Levent, bugün saat 21.30’da Üçkuyular’dan kıyıdan Bostanlı’ya ilerleyecek, ses ve ışık sistemli gemiden bir konser verecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Sosyal medya hesaplarımızdan ayrılmayın, Körfez'e camdan bakmayı da unutmayın. Size söz, Haluk Levent'le Gündoğdu'yu İzmir Marşı’yla yine inleteceğiz.

'Sosyal mesafeli konser'

Konsere ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Haluk Levent, "Tam kadro orkestra beklemeyin. Sosyal mesafede 3-4 kişi olacağız. Ayrıca konser gelirini sevgili Yavuz Kalaycı’nın çocuklarına bağışlayan organizasyona teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.