Engin Çelenk için göz yaşları sel oldu. Karşıyaka'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden, 9 Eylül Gazetesi yazarı Serdar Çelenk'in oğlu Engin Çelenk Bostanlı Beşikçioğlu Caminde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesi, Bostanlı Kapalı Pazar Yeri yakınlarında geçen pazartesi günü meydana gelen kazada 9 Eylül Gazetesi yazarı Serdar Çelenk'in oğlu Engin Çelenk hayatını kaybetmişti. Viyana'da müzik eğitimi gören Çelenk için dün Bostanlı'daki Beşikçioğlu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene çok sayıda sivil toplum kuruluşu yöneticisi, gazeteciler, turizmciler, Çelenk'in arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı.
Kazada yaşamını yitiren 23 yaşındaki Çelenk, Avusturya'nın başkenti Viyana'da konservatuvar eğitimi görüyordu. Çevresinde çok sevilen bir genç olan Çelenk, 3 yabancı dil biliyor ve 5 ayrı  enstrüman çalıyordu.

Gazetemizin turizm yazarı ve Ege Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Serdar Çelenk'in oğlu olan Çelenk'in genç yaşta yaşama veda edişi İzmir basını ve turizm dünyasını da yasa boğdu.

Ne Olmuştu ?


İzmir’i yasa boğan kaza Karşıyaka, Bostanlı Kapalı Pazar Yeri yakınlarında pazartesi gecesi saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Bayraklı yönüne giden otomobil, kontrolden çıkıp savrularak refüjdeki ağaca çarptı. Kazada, araçta bulunan Engin Çelenk (22) ile arkadaşı Murat Erturgut ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan yaralılardan Engin Çelenk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Soruşturma kapsamında, polis, otomobili kimin kullandığını tespit etmek için çalışma başlattı.