Gıda, giyim ulaşım derken sonunda dertler de zamlandı. İzmir'de dert dinleyerek geçimini sağlayan Nur Türkay 1 TL olan dert dinleme ücretini aşırı talep nedeniyle 5 TL'ye çıkardı.

Türkiye'de enflasyon çift hanelerden düşmüyor. Çarşıda pazarda gıdadan giyime birçok ürünün fiyatı artıyor. İğneden ipliğe gelen zamlara “dertler” de dahil oldu. İzmir  geçimini sokakta dert dinlemek ve fal bakmakla kazanan Nur Türkay, dertlilerin talebi artınca daha önce 1 TL olan “dert dinleme ücreti”ni 5 TL'ye çıkardı. Türkay, “Dertli müşterilerim çoğalınca, zamanım da kısıtlı hale geldi. Ücreti artırmak zorunda kaldım” dedi.

İLİŞKİLER İLK SIRADA


Türkay, gelenlerin kendisini bir anne gibi gördüğünü ve güvendiğinide belirterek, “Gelip içlerini bana döküyorlar. Gelenlerin büyük bölümünü ise evli kadınlar ve gençler oluşturuyor. Dertlerin önceliğinde aile sorunları, eş illişkileri geliyor. Üniversiteli gençlerse iş bulma sorunlarından çok, gelip benimle aşk sorunlarını konuşuyorlar” diye konuştu.
Birçok televizyon kanalının kendisini çağırarak programlarına konuk ettiğini de kaydeden dert dinleyicis Nur Türkay, “İyi bir teklif gelirse dizilerde oynamak istiyorum” dedi.