Sahipsiz canların sorunlarını çözmek için elini taşın altına koyanları buluşturan Bize El Ver hareketi, bu amaç doğrultusunda kurulacak vakıf ile ilgili ilk toplantısını yaptı

Türkiye genelinde hizmet vermek hedefiyle tohumları İzmir’de atılan Bize El Ver Vakfı’nın ilk toplantısı 28 Ekim Pazar günü Karşıyaka Koleji’nde gerçekleştirildi. Pazar gününün erken saatlerinde buluşan üyelerin, heyecanı ve istekleri görülmeye değerdi. Tanışma toplantısı kahvaltısı organizasyonu ile başladı. Kahvaltı sonrası konferans salonuna geçen vakıf üyeleri, kurucu Akın Usanmaz ve Ata Türkeli ile toplantı gerçekleştirdi.

YOL HARİTASI ÇİZİLDİ


Toplantıda Vakıf için atılacak ilk adımların neler olduğu ile ilgili sunum yapan Akın Usanmaz, yapılacak hedefleri ve uygulanacak konuları, vakıf üyelerine anlattı. Çeşitli projeler ve adımlarla ilgili vakıf üyeleri de kendi farklı düşüncelerini paylaştı. Sahipsiz hayvanlar için ilk etapta atılacak adımların aktarıldığı toplantı verimli geçti. Üyeler, ilk toplantı olmasına rağmen sağlanan geniş katılımın vakfın çok güçlü adımlarla geldiğini de gösterdiğini kaydetti. 1 yıl boyunca bağışlarıyla vakfın yeşermesine yardım edecek bin gönüllüye erişerek kurulacak vakfın ilk hedefi sokak hayvanlarının sorunlarına çözüm üretmek ancak ilerleyen dönemde çalışmalar sadece sokak hayvanları ile sınırlanmayacak.