İzmir'in Karabağlar ilçesinde Yusuf Tencirlioğlu ile kardeşi Ali Tencirlioğlu'nun boş arazide oynarken 1,5 derinliğindeki su dolu çukura düşüp ölmelerinin acı haberinin ardından ailenin yürek burkan yaşamları da ortaya çıktı.
Ailenin diğer yakınlarıyla birlikte üç ay önce hurda toplayıp para kazanmak içini Kahramanmaraş'tan geldikleri öğrenildi. Uzundere bölgesinde kullanılmayan bir eve yerleşen ailenin, havalarını soğuması ve yağmurdan dolayı da pencereleri naylonla kapattıkları görüldü. Acı olaydan sonra Kaymakamlık yetkilileri aileyle bağlantıya geçti. Yetkililerin, aileye, yiyecek, yakacak, giyecek ve barınma yardımında bulunacağı öğrenildi.

Acı olaydan sonra gözyaşlarına boğulan iki kardeşin dedesi Süleyman Tencirlioğlu, "Benim iki torumun gitti. Onları kim getirecek? Bu çukuru kim, neden kazdı? Bizimle kimse ilgilenmedi, elektriğimiz bile yoktu" dedi.

[caption id="attachment_95720" align="aligncenter" width="688"]karabaglarr Hayatlarını kaybeden kardeşler Yusuf ve Ali Tencirlioğlu'nun amcası Serkan Tencirlioğlu, gözyaşlarına hakim olamadı.[/caption]

AMCA TENCİRLİĞİOĞLU: BİZ 40 KERE SÖYLEDİK


Hayatlarını kaybeden kardeşler Yusuf ve Ali Tencirlioğlu'nun amcası Serkan Tencirlioğlu, "Biz 40 kere söyledik. Buraları deşiyorlar, düzeltiyorlar, bir şeyler yapıyorlar. Her yeri batırdılar, yolumuzu dahi bırakmadılar burada, dilimizde tüy bitti söyleye söyleye. Kuyu açmışlar, kimsenin haberi yok. Çocuklar da sığ bellemişler, gitmişler. Cenazemiz var, hala elektriklerimiz yok. Biz hepsinden şikayetçiyiz." dedi.

Ne Olmuştu?


İzmir’in Karabağlar ilçesinde,dün 16.00 sıralarında mahallerinde bulunan su çukuruna giren iki kardeş hayatını kaybetti. Boş arazide, 1,5 derinliğindeki su dolu çukura giren iki kardeş, dipteki çamura saplandı. Uzun uğraşlar sonucu çamurdan kurtarılan iki kardeş tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Kaldırıldıkları hastahanede hayatını kaybeden Yusuf Tencirlioğlu (7) ile kardeşi Ali Tenciroğlu‘nun (5) ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken su dolu çukurun kim tarafından neden açıldığı henüz bilinmiyor.