Bolu'da Engin B. ile eşi Hilal B. arasında sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışma başlamış, tartışma sonrası gözü dönmüş eş Hilal B.'yi tüfekle vurarak katletmişti. Cani eş Engin B. işlediği cinayeti sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla itiraf etti. Jandarma ekiplerine teslim olan Engin B. ve Hilal B.'nin 3 çocuğu devlet korumasına alındı.
Eşini tüfekle öldürdü: Cinayeti sosyal medyadan bu satırlarla itiraf etti! "Cinayet işledim, sebebi..."

1200Xauto (3)-55
Korkunç olay, Taşkesti Beldesi Karamurat köyünde sabah saatlerinde meydana geldi. Engin B., evde eşi Hilal B. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Engin B., tüfekle eşine ateş etti. Vücuduna saçmalar isabet eden Hilal B., olay yerinde yaşamını yitirdi. Cinayetin ardından olay yerinden kaçan zanlı, kısa süre sonra jandarmaya giderek teslim oldu. Genç kadının cansız bedeni, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Mudurnu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

1200Xauto (2)-92

SOSYAL MEDYADAN İTİRAF
Öte yandan, zanlı Engin B.'nin, cinayetin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptığı belirlendi.

1200Xauto (1)-128

Foça’da hırsızlık operasyonu: Polise silah çeken şüpheli tutuklandı
Foça’da hırsızlık operasyonu: Polise silah çeken şüpheli tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Engin B.'nin, paylaşımında, "Arkadaşlar ben bugün cinayet işledim. Sebebi, eşimin abisi İ. ve hanımı A. eşime telefonda 'Aldat, hak ediyor Engin' dedi. Ben kendimi kaybedip cinayet işledim. İ.T., kardeşini taciz edene sessiz kalmış" ifadelerini kullandığı görüldü.

1200Xauto-177Olayın ardından çiftin 5 aylık ve 6 yaşındaki erkek çocukları ile 11 yaşındaki kız çocuğunun devlet koruması altına alındığı öğrenildi.

Kaynak: AJANSLAR