İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul sonucunda dernek başkanlığına Huriye Serter yeniden seçildi.

Yaklaşık 2 yıldır İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Huriye Serter, gerçekleştirilen olağan genel kurulda bir kez daha İZİKAD Başkanı seçilerek güven tazeledi. İki yıldır yönetim kurulu ve tüm üyeler ile birlikte pek çok başarılı projeye imza attıklarını belirten Huriye Serter, “İzmirli kadınların iş hayatındaki yerini güçlendirmek ve yeni girişimci kadınlar yaratabilmek adına yola çıkmıştık. Geçtiğimiz iki yıl içerisinde hayata geçirdiğimiz projelerle hep bu amaca hizmet etmeye çalıştık. Derneğimizin misyonunu benimseyip, vizyonunu genişletmeyi ve bu bayrağı daha ileri taşımayı kendimize görev bildik. Bugün yeniden genel kurul üyelerimizin bizlere olan güveninin sürdüğünü görmek doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. İZİKAD yenilikçi değişimlerle kontrollü büyüyerek önder olmaya devam edecek. Kurumsallığımızı sağlamlaştırmak adına planladığımız pek çok fikri yeni dönemde hayata geçireceğiz” dedi.

Yeni isimler, yeni projeler


Yönetim Kurulu’nda kan değişimi yaşandığına da dikkat çeken Huriye Serter, “Geçtiğimiz dönem bizlerle olan bazı arkadaşlarımız bu dönem yönetim kurulu listemizde yer almıyor. Kendilerine, bugüne kadar gösterdikleri emekler için çok teşekkür ederiz. Yönetim kurulunda yer alan yeni isimlerle, yeni projeler üretmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Huriye Serter Başkanlığı’ndaki yeni İZİKAD Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; Asil Üyeler ; Ayla Alkan, Betül Sezgin, Özden Monkul Erten, Nalan Karakaç, Dilek Sak Kalkan, Merve Ece Sarıavcı.

Yedek Üyeler ; Sertaç Bilir Üser, Gamze Bilgen Torun, Mürvet Kocaaslan, Süheyla Biçer, İnci Savran Öztemür, Sezen Gündüz, Uğur Apak.