Düzenlenen imza töreninde protokolü EGİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Pınar Kılıç, Bilgisayar Mühendisleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Özkaner birlikte imzaladılar.

Özellikle Sivil Toplum Kuruluşları arasındaki işbirliğine her zaman önem verdiklerini söyleyen EGİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Pınar Kılıç, “BMDD ile imzaladığımız bu protokolle hem ortak etkinlikler yapacağız hem de birbirimize kendi uzmanlık alanlarımıza yönelik destek sunacağız” dedi. Ortak etkinliklerde üyeler arası ilişkilerin gelişmesini hedeflediklerini belirten Kılıç, “Yıl içinde düzenleyeceğimiz ortak proje ve faaliyetler ile daha verimli ve daha aktif etkinlikler ortaya çıkaracağız. Özellikle pandemi sonrası yeni iş yapma biçimlerinde bilgisayarın ve teknolojinin önemi daha da arttı. Bu anlamda bilgisayar mühendisleri ile bu tarz bir işbirliğinin üyelerimiz için de büyük faydası olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Bilgisayar Mühendisleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Özkaner ise EGİKAD ile işbirliği protokolü imzalamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ege İş Kadınları Derneği’nin hem iş dünyasının nabzını tutan hem de iş kadınlarının örgütlü olduğu bir dernek olması vesilesiyle fazlasıyla değerli bir dernek olduğunu söyleyen Özkaner, “Bu protokol ile iki dernek ortak projeler üretecek ve çeşitli alanlarda işbirliğine imza atacak. STK’ların bu anlamda dayanışma içinde olmasını son derece değerli buluyoruz. Umuyorum güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.