• Manşet: “Çalışmaktan Yaşayamıyoruz” – 1 Mayıs’ta işçiler, düşük ücretler, gasp edilen molalar ve kira sorunları nedeniyle yaşadıkları zorlukları anlattı.

  • Gözaltıların Gölgesinde 1 Mayıs – İzmir'de 1 Mayıs yürüyüşüne katılan öğrenciler ve siyasi parti üyeleri gözaltına alındı.

  • Başkan Yiğit’e Destek Yağıyor – Ayvalık’ta işten çıkarılan belediye çalışanı Aykut Yiğit’e sendikalar ve CHP’liler sahip çıktı.

  • Diyete Başladı, İş Kadını Oldu – İlay Ülker, fazla kilolarından kurtulup diyetisyen olarak kadınlara hizmet vermeye başladı.

  • Paris’ten Gelen Gece Yarısı Telefonu – 2011’deki 2 Mayıs operasyonunun arka planında Paris’ten gelen gizli bir telefon olduğu iddia edildi.

  • Emek Mücadelesi İçin Alandayız – İzmir Gazeteciler Cemiyeti, 1 Mayıs’ta gazetecilerin haber alma hakkı ve demokrasi için alandaydı.

  • Foça Kumburnu Plajı Halka Rağmen Satıldı – Foça Belediyesi, SGK borçlarını ödemek için halkın kullandığı plajı sendikaya sattı.