Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, bir sponsorluk anlaşması imza töreninde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Fenerbahçe’de Ali Koç’un ardından göreve gelen yeni başkan Sadettin Saran ile ilgili düşüncelerini paylaşan Özbek, ilk temasın samimi bir şekilde gerçekleştiğini söyledi.

“Arzum gerginliğin bitmesi”

Özbek, geçmiş dönemde iki kulüp arasında yaşanan sert ilişkileri hatırlatarak, “Rakibimizle tansiyonu yüksek bir dönemden geçtik. Benim arzum bu gerginliğin devam etmemesi. Rekabet sahada kalsın, sporun birleştirici yönü öne çıksın” ifadelerini kullandı.

“Umut ediyorum yeni yönetim de aynı düşüncededir”

Özbek, Saran’ı telefonla arayıp tebrik ettiğini aktararak, “Yeni yönetimin de aynı şekilde düşündüğünü umuyorum. İnşallah öyle olur. Bundan sonraki süreçte Türk futbolu daha kardeşçe bir atmosferde oynanır” dedi.

Sadettin Saran Vaatlerini Siraladi Teknik Direktor Alinirken Bize De Sorulmaliydi 3247855 202509101406 4

Melek Şahin’den tarihi zafer: Bir haftada üç dünya şampiyonluğu
Melek Şahin’den tarihi zafer: Bir haftada üç dünya şampiyonluğu
İçeriği Görüntüle

Barışçıl mesaj dikkat çekti

Türk futbolunun en büyük rekabetlerinden biri olan Galatasaray-Fenerbahçe ilişkisine dair Özbek’in verdiği “kardeşlik” mesajı, spor kamuoyunda dikkat çekti. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, futbolda gerginlik yerine dostluk vurgusuyla yeni döneme dair umutlu bir tablo çizdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ