Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre;

1. Gayrimenkulün bulunduğu mahalle, sokak ve kapı numarası: Yakakent Mah. Çamlıkent Sitesi, 8087/14 Sok. No:2/1 K Blok Kat:6 D:13 Çiğli /İZMİR
2. Gayrimenkulün durumu, tapu kaydı varsa kadastro çapı, evsafı ile hususi vasıfları, müştemilat ve eklentileri: Ana taşınmaz, Büyükçiğli Mahallesi sınırları içinde, 22625 ada 2 parsel numaralı, Anadolu Caddesi üzerinde Menemen istikametine gidildiğinde, Çiğli Kaymakamlığına gelmeden Dere Caddesine dönülerek, caddenin sonundaki Güzeltepe Mahallesi Spor Tesislerini geçtikten sonra sola dönülüp, meskun mahal sonunda ulaşılan 20.274,56 m² yüzölçümüne sahip arsa üzerinde blok yapı nizamda inşa edilmiş, 11 bloklu, 12 yıllık Çamlıkent Sitesi’dir. Siteler halinde inşa edilmiş apartmanlar ve dağlık araziler yakın çevresini oluşturmakta olup, altyapısı ve gelişmesi devam eden, orta ve alt gelir grubunun mesken olarak tercih edebileceği, bulunduğu yönde meskun mahal sonunda, ilçe merkezine uzak konumdadır. Taşınmazın bulunduğu K Blok, bodrum+zemin+9 normal katlı olup, bodrum katında sığınak, diğer katlarda ikişer mesken olmak üzere toplam 20 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Cepheleri dış cephe boyalı, çatısı düz teras çatıdır. Ana taşınmaz genelinde malzeme ve işçilik kalitesi orta düzeydedir. Projesi alınan ölçüme göre brüt 135 m²dir. Giriş holü,koridor,biri ebeveyn banyolu üç oda salon, mutfak, banyo ve iki adet balkon plan şemasında inşa edilmiş olup, blok girişine göre solda ve üç cepheli konumdadır.

3. Gayrimenkul üzerindeki mükellefiyetler ve henüz vadesi gelmemiş rehinler: Anadolubank Anonim Şirketinin 1.derece ipotek şerhi mevcuttur. ( ipotek borcu, satış bedelinden ödenecektir)

4. Gayrimenkulün artırılmasına esas olmak üzere Satış Komisyonunca biçilen rayiç değeri: 1.000.000,00 TL(birmilyontürk lirası) KDV, Damga Vergisi ve Tapu Alım Harcı alıcıya aittir.

İLANIN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYINIZ