TFF 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden Altay, geride kalan iki maçta yalnızca 1 puan toplayarak beklentilerin gerisinde kaldı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Uşakspor’a 2-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, ikinci hafta İzmir’de Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında golsüz berabere kaldı. İstediği çıkışı yapamayan Altay, sezonun henüz başında taraftarlarını endişeye sürükledi.

Kurşunlu kadroyu sürekli değiştiriyor

Teknik direktör Ramazan Kurşunlu, ideal 11’i bulabilmek için iki maçta da ciddi rotasyonlara gitti. Uşakspor karşılaşmasında sahaya sürdüğü Murat Uluç, Ege, Mert, Oktay ve Mehmet Nur’u ikinci maçta kulübeye çekti. Yerlerine Emre, Caner, Onur Yıldız, cezası sona eren Ali ve lisansı çıkarılan genç futbolcu Yunus Efe şans buldu. Kurşunlu’nun bu tercihi, takımda hem rekabeti artırdı hem de yeni bir denge arayışını ortaya koydu.

Milli futbolcular Avrupa liglerinde golleriyle parladı
Milli futbolcular Avrupa liglerinde golleriyle parladı
İçeriği Görüntüle

Denizli deplasmanında umut arıyor

Siyah-beyazlılar, üçüncü hafta mücadelesinde deplasmanda Denizli İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Kurşunlu’nun bu kez büyük çaplı bir rotasyona gitmeyeceği, yalnızca hafta içi yapılan antrenmanlarda öne çıkan isimlerle ufak değişikliklere başvurabileceği öğrenildi. Altay camiası, bu maçın hem moral hem de ligdeki hedefler açısından dönüm noktası olabileceğini düşünüyor. Taraftarlar, takımın uzun süredir özlediği galibiyeti Denizli deplasmanında alarak yeniden umutlanmayı bekliyor.

Kaynak: haber merkezi