Henüz yavru olan atmaca tedavilerinin tamamlanmasının ardından doğaya salınacak. Başkan Ali Engin "Yaşamın her alanında hizmet vermeye ve doğal yaşamı koruma devam edeceğiz” dedi.

Doğaya salınacak

Başta sokak hayvanları olmak üzere, onlarca canlıya tedavi ve bakım hizmeti veren Narlıdere Belediyesi, bu kez bir atmacayı ‘misafir’ etti. Limanreis’te, vatandaşlar tarafından yaralı olarak bulunan yavru atmaca, belediyenin veteriner hekimleri tarafından tedaviye alındı. Kanatlarında, uçmasını engelleyen yaralar bulunan atmaca gerekli bakımın ardından sağlığına kavuşturuldu. Atmacanın, uçabilmesi için en uygun zamanda doğaya salınacağı belirtildi.

“Gerekli tedaviler yapıldı”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin " Narlıdere Belediyesi olarak başta sokak hayvanlarımız olmak üzere yaralı ve sahipsiz dostlarımızı tedavi ediyoruz. Bu kez bir atmacayı konuk ettik. Gerekli tedavilerini yaptık. Her türlü operasyon ve müdahaleye hazır ekip ve personelimiz mevcut. Yaban kuşlarından olan atmaca da kısa sürü sonunda doğal ortamına kavuşacak. Doğanın doğal dengesinin sürmesi için onu da diğerleri gibi ormana salacağız” dedi.