Urla Belediyesi Çocuk Bakım Evi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı. Yaka Mahallesi’nde yapılan yeni hizmet binasının açılışına Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

2015 yılında belediye çalışanlarının gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edebilecekleri Çocuk Bakım Evi’ni hayata geçiren Urla Belediyesi, çocuklara daha iyi hizmet vermek amacıyla yeni binasında faaliyet gösterecek.

Atatürkçü, laik bir eğitim alacaklar

Çocuk Bakım Evi’nin açılışını minik öğrencilerle birlikte yapan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar: “Bu bir hayaldi ilk başladığımızda. Onlar bizim geleceğimiz. Yaptığımız yatırımların en doğru olduğu yer çocuklar. Çocuklarımız daha güzel oynayacaklar, ayakları toprağa değecek. Atatürkçü, laik bir eğitim alacaklar. Ben bugün çok mutluyum. Burayı bir yuva haline getiren emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çocuklarımız burada çok mutlu olsunlar. Geleceğe dair büyük umutlarla buradan çıksınlar” dedi.

Minik Bilginler, Kelebekler ve Dahiler sınıfı öğrencilerinin gösterileri ile renklenen açılışta Uyar, öğrencilerle röportaj yaparak şarkılar söyledi.

Çocuk Bakım Evi’nin bahçesinde hobi ve oyun alanları da bulunuyor.