Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İzmir Şubesi, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı, Spora Hizmet Ödülü’ne layık gördü. TÜFAD İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay, Başkan Atila’nın ödülünü ve teşekkür belgesini aralarında Türk Futbolunun efsane isimlerinin de yer aldığı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte verdi. Acarbay, Atila’nın kente yaptığı tesis yatırımlarının yanısıra tüm spor kulüplerine olan yaklaşımıyla büyük takdir topladığını söyledi. Başkan Olgun Atila ise kendisini bu ödüle layık gören TÜFAD üyelerine teşekkür etti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) İzmir Şubesi, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı, Spora Hizmet Ödülü’ne layık gördü. TÜFAD İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay, Başkan Atila’nın ödülünü ve teşekkür belgesini aralarında Türk Futbolunun efsane isimlerinin de yer aldığı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte verdi.

Dr. Şaban Acarbay, Atila’nın kente yaptığı tesis yatırımlarının yanısıra tüm spor kulüplerine olan yaklaşımıyla büyük takdir topladığını söyledi. Acarbay, “Bornova Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte en çok ihtiyaç duyulan dönemde İzmir futboluna can simidi oldu. Süper Lig’e yükselen Göztepe ve Altınordu maçlarını Bornova Stadı’nda oynuyor ama Bornova’nın Sporsever ve Genç Başkanı Olgun Atila, takdire değer bir şekilde amatöründen profesyoneline tüm İzmir kulüplerinin yanında yer almaya çalışıyor. İşte bu yaklaşımı ve yaptığı tesis yatırımları ile kendisine Spora Hizmet Ödülü’ne layık gördük” diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise kendisini bu ödüle layık gören TÜFAD İzmir Şubesi üyelerine teşekkür ederek, “Bu sezon, İzmir Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle kentimize kazandırdığımız Bornova Stadı’ndan bir şampiyon çıkarmanın gururunu ve sevincini yaşadık. Göztepe ile birlikte Altınordu’da iç saha maçlarını Bornova’da oynadığı sezonda Play-off biletini son anda kaçırdı. Bunların hepsi kentimiz adına çok güzel şeyler.
Bizler hizmet için bu görevlerdiyiz. Spora destek olmak da temel görevlerimizden biri. Bu anlamda futboldan basketbola, yüzmeden cimnastiğe sporun tüm dallarına destek oluyor, kulüplerimizin yanında yer alıyoruz. Dileğimiz İzmir’in adına ortaya koyduğu ve sizlerin de takdirini kazanan çalışmalarımızın tüm kentimize örnek olması” diye konuştu.

Aralarında Nevzat Güzelırmak, Bahri Altıntabak ve Kazım Admış gibi Türk Futboluna damga vurmuş isimlerin yer aldığı TÜFAD İzmir Şubesi Yönetimi ve üyeler, ziyaretin ardından Büyük Park’ta değerli yaş almış büyüklerimiz için Çınarevi’ne geçti. Başkan Atila, burada Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin ürettiği ev yapımını limonata ikram edilen efsane isimlerle bol bol sohbet etti.